Спрете да губите парите си с традиционен Dropshipping.

eCom Masterclass се фокусира върху 2 основни умения: Системни операции и реклама.
Ще ви покажа как да изградите бизнес от самото начало с помощта на платени реклами, и как след това да се възползвате максимално от този трафик (Email Flows, SMS, Post Purchase Upsell).

Eто защо много хора все още не могат да постигнат реални успехи ...

Противоречиви съвети
В момента е пълно с информация и това е колкото добро, толкова и лошо за тепърва стартиращите своя бизнес. Всяко интернет "гуру" казва различни неща и може да е много объркващо на кой да се доверите. Вместо това се нуждаете от доказана стратегия, която работи във всички ниши и индустрии.
01
Създаден за да се провалисъвети
За съжаление много сайтове са създадени да се провалят от самото начало. Липсват им основните „градивни елементи“, които трябва да са на място, за да бъде един бизнес печеливш. Ако някога сте се чудили „откъде да започна“, когато стартирате бизнес...започнете от тук.
01
Следвате остарели методи
Това, което работи добре днес, утре вече е остаряло. Постоянните промени в платформите (осбено FB), налагат и нашите стратегии да бъдат редовно актуализирани спрямо алгоритмите.
01
Не следите метрики
Каква честота на кликване или процент на реализация е нормална? Колко пари трябва да харчите? Без точни показатели, които да използвате като базови показатели за ефективност, в крайна сметка гадаете, докато губите време и пари за неефективни реклами.
01
Непостоянни резултати
Пускате нова реклама, която започва добре, но напълно умира седмица по-късно и не знаете какво да направите. Нямате опит, за да диагностицирате проблема и да направите правилните корекции.
01
Нямате процеси
Нямате процеси в своя бизнес. Не знаете кога трябва да мащабирате своите реклами и как да използвате оптимално трафика от тях.
01

Luka

Brand Owner / Dropshipping / Retail Business /

За Luka

Стартирах първия си онлайн магазин в края на 2015г.
Без опит, знания и нито думичка на английски, но с голямо желание и хъс за успех.

Няколко години по-късно вече управлявам успешно няколко собствени онлайн магазина в България, дропшипинг бизнес в чужбина и собствен бранд в US.

Харчейки стотици хиляди долари годишно (лични средства) за реклами във FB, Google, Youtube, TikTok и т.н. успявам да поддържам ПОЗИТИВНА възвръщаемост на инвестициите си (ROAS).

Защо повечето съвети за Facebook реклами не работят ?

Днес почти навсякъде, където погледнете се появява някой нов, който налага остарели хакове, тактики или краткосрочни стратегии, които обещават, че ще завали дъжд от пари.

Но за съжаление това не е така. Може би преди 5-6 години е могло да се изкара някой лев само с подсилена публикация и лошо съдържание в сайта, но тези дни отдавна са отминали.

Повечето краткосрочни стратегии създават дългосрочни проблеми. Много от днешните тактики са утрешни проблеми. И този „хак“ може да доведе до спиране на акаунта ви.

Reviews

eCom Masterclass e цялостно обучение за това как да стартирате и развиете своя онлайн бизнес

Независимо дали сте напълно начинаещ, или вече имате предишен опит и просто искате да повишите уменията си и печалбите си…
Това обучение ви отвежда на пътешествие от това как да създавате реклами, до това как да мащабирате своя бизнес, използвайки максимално добре своя трафик.

Днес всеки знае, че използването на реклами във Facebook е нещо напълно нормално за всеки бизнес, който иска повече потенциални клиенти и продажби в своя онлайн магазин.

Използването на Facebook реклами наистина много бързо би ви донесло печалби, отколкото всяка друга маркетингова стратегия. С упорита работа и правилните познания в областта, това може да бъде най-бързият начин за реализиране на печалби, които могат да променят живота Ви!

Но има и една (грозна/лоша/тъжна) истина, която много „гурута“ се опитват да скрият, а именно, че това може да бъде и най-бързият начин да загубите парите си, особено когато не знаете как работят Facebook Ads или разчитате само на тях.

Ако някога сте пускали реклами, много добре знаете, че не винаги „парите валят“ както много гурута го представят.

Това НЕ е един от тези курсове, пълни с остаряло съдържание и непроверени теории, прикрити като доказани методи…
Съставен от някакво „гуру за една нощ“, който е извадил късмет с няколко печеливши реклами за своя единствен бизнес, в една ниша, в една държава, само веднъж.

Това е МОЯТ опит натрупан с години на провали и успехи!

В това обучение НЯМА недоказани теории. Всичко показано в него е лично тествано от мен в моите бизнеси.

В това обучение НЯМА да намерите магическата формула за бързо и лесно забогатяване.

В това обучение НЯМА да намерите стратегии предназначени за бизнеси с огромни бюджети, които позволяват да успеете единствено, защото можете да хвърлите повече пари за реклами, отколкото вашата конкуренция.

Лесен за следване. Не е нужно да сте напреднал и да имате опит. Този курс ви води през всичко, което трябва да знаете и да направите, за да създате печеливши реклами, смс-и и имейл кампании от нулата.

Приложимост. Това обучение е за всички ниши, продукти и индустрии. Не е само за дропшипинг магазини. Може да бъде приложено във всеки един бизнес.

Резултати. Ще научите как да създадете предвидим, последователен и надежден поток от нови потенциални клиенти и продажби, независимо от размера на вашия бюджет

eCom Masterclass

$599

$799

+ Безплатни
ЕКСКЛУЗИВНИ БОНУСИ

Какво съдържа Ecom Masterclass?

Защо да ми се доверите?

0 %

Online store conversion rate

0 %

View report

$400 000+ за реклами във Facebook на година?

Да, това са моите резултати и смятам, че имам на какво да науча всеки, който се нуждае от помощ именно чрез този курс. Защото в него НЕ става въпрос за хакове или краткосрочни „стратегии“… а вместо това се фокусира изцяло върху доказани принципи, които ще работят за години напред. Целият курс е на база моят опит, който съм получил с годините усилена работа. И съм сигурен в едно- ще си тръгнете с напълно ново виждане и мислене за вашите реклами във Facebook, което ще ви помогне да създавате печеливши реклами за всеки бизнес!

Имаш Въпрос?

Ако имате въпрос или просто искате да се свържете с мен:
ecomluka@gmail.com