Спрете да губите парите си с традиционен Dropshipping.

eCom Masterclass се фокусира върху 2 основни умения: Системни операции и реклама.
Ще ви покажа как да изградите бизнес от самото начало с помощта на платени реклами, и как след това да се възползвате максимално от този трафик (Email Flows, SMS, Post Purchase Upsell).

Luka

Brand Owner / Dropshipping / Retail Business /

За Luka

Стартирах първия си онлайн магазин в края на 2015г.
Без опит, знания и нито думичка на английски, но с голямо желание и хъс за успех.

Няколко години по-късно вече управлявам успешно няколко собствени онлайн магазина в България, дропшипинг бизнес в чужбина и собствен бранд в US.

Харчейки стотици хиляди долари годишно (лични средства) за реклами във FB, Google, Youtube, TikTok и т.н. успявам да поддържам ПОЗИТИВНА възвръщаемост на инвестициите си (ROAS).

eCom Masterclass - Demo

FREE

САМО СЕГА имаш възможност да изгледаш част от обучението напълно БЕЗПЛАТНО.

Защо да ми се доверите?

$400 000+ за реклами във Facebook на година?

Да, това са моите резултати и смятам, че имам на какво да науча всеки, който се нуждае от помощ именно чрез този курс. Защото в него НЕ става въпрос за хакове или краткосрочни „стратегии“... а вместо това се фокусира изцяло върху доказани принципи, които ще работят за години напред. Целият курс е на база моят опит, който съм получил с годините усилена работа. И съм сигурен в едно- ще си тръгнете с напълно ново виждане и мислене за вашите реклами във Facebook, което ще ви помогне да създавате печеливши реклами за всеки бизнес!

Имаш Въпрос?

Ако имате въпрос или просто искате да се свържете с мен:
ecomluka@gmail.com

All Rights Reserved